Uw zakelijke verzekeringen regelt u bij Veni

Wij verzekeren uw onderneming

We begrijpen dat het beschermen van uw bedrijf en uw belangen van essentieel belang is. Met ons uitgebreide assortiment verzekeringsproducten streven we ernaar om u gemoedsrust te bieden. Of u nu op zoek bent naar bedrijfsverzekeringen, aansprakelijkheidsdekking of een oplossing op maat, Veni Verzekeringen staat voor u klaar. Onze toegewijde en deskundige adviseurs begeleiden u graag bij het vinden van de juiste verzekeringen om uw bedrijf en medewerkers te beschermen. Ontdek vandaag nog wat we voor u kunnen betekenen!

Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen:

null

Oriënterend gesprek

Tijdens onze eerste kosteloze kennismaking brengen we uw risico’s en persoonlijke situatie in kaart. We kijken breed naar uw situatie en beoordelen uw behoefte aan het beperken van risico’s.
null

Mogelijkheden vergelijken

Laat die vervelende zoektocht maar aan ons over. Wij vragen offertes op en presenteren overzichtelijk de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars. We adviseren u alleen wat het beste voor u is.
null

Advies en aanvraag

Nadat we uw situatie en alle mogelijke opties hebben onderzocht, plannen we een adviesgesprek waarin we de verzekeringsmogelijkheden bespreken en de verzekering(en) afsluiten.
null

U bent verzekerd

Nadat de verzekeringen zijn afgesloten, blijven wij uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en noodgevallen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw verzekeringspakket jaarlijks up-to-date blijft.

Veni Verzekeringen is er voor bedrijven

Veni Verzekeringen, met decennialange ervaring als assurantietussenpersoon, begrijpt de wensen en behoeften van ondernemers. We zijn volledig bekend met uw vereisten, waardoor we in staat zijn om de beste zakelijke verzekeringen voor u te regelen. Als een 100% onafhankelijke dienstverlener kunnen we bovendien alle beschikbare verzekeringsopties voor u vergelijken. In het geval van schade staan we altijd voor u klaar. Op deze manier kunt u rekenen op een goede dekking, betaalt u geen onnodig hoge premies en hoeft u zich verder nergens zorgen over te maken. Samen beoordelen we uw bedrijfsrisico’s en zorgen we voor adequate dekking. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op waar u goed in bent: ondernemen.

Heeft u de juiste dekking? En betaalt u niet teveel premie?

Bij Veni Verzekeringen geniet u niet alleen van uitstekende dekking, maar betaalt u ook geen onnodig hoge premies. We begrijpen dat financiële gemoedsrust van groot belang is, daarom streven we ernaar om u de beste verzekeringsdekking te bieden tegen een eerlijke prijs. Dankzij ons grondige vergelijkingsproces van verzekeringsmogelijkheden kunnen we u helpen kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Wat onze service zo aantrekkelijk maakt, is dat u er verder geen omkijken naar heeft. We ontzorgen u volledig op administratief gebied, zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Veni Vastgoed Financiering vergelijken

Op zoek naar een verzekering? Neem contact op met ons team!

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons bereiken via telefoon, chat, e-mail of ons contactformulier. We hebben kantoren in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Enschede. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Veelgestelde vragen

Welke zakelijke verzekeringen zijn verplicht?

Indien u bedrijfsauto’s of andere motorvoertuigen voor uw bedrijf heeft, dient u te beschikken over een WA-verzekering voor bedrijfsvoertuigen. Het is verstandig om ook inzittenden mee te verzekeren, aangezien de kosten aanzienlijk kunnen zijn wanneer een inzittende gewond raakt. Als u personeel in dienst heeft, bent u verplicht om te betalen voor de volgende werknemersverzekeringen: ZW (Ziektewet), WAO (Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering), WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen) en WW (Werkloosheidswet). Als werkgever dient u ook de werkgeversheffing Zorgverzekeringswet te betalen en af te dragen.

Wat zijn de belangrijkste zakelijke verzekeringen?

Of een verzekering belangrijke voor uw onderneming is verschilt per situatie. De onderstaande verzekeringen worden vaak gekozen:

  • Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Deze verzekering vergoedt schade die u veroorzaakt tijdens uw werk. Let op: uw particuliere WA-verzekering dekt dit niet. Voor sommige beroepen is deze verzekering zelfs verplicht.
  • Rechtsbijstandverzekering: Deze verzekering biedt juridische hulp bij claims en rechtszaken. U kunt deze verzekering vaak alleen afsluiten als u ook een verzekering heeft voor bedrijfsaansprakelijkheid. Het is raadzaam om met ons te overleggen of deze verzekering geschikt is voor uw situatie.
  • Inventaris- en opstalverzekering voor uw bedrijfspand: Deze verzekering vergoedt schade aan uw pand en eigendommen als gevolg van brand of inbraak. Houd er rekening mee dat u deze verzekering regelmatig moet aanpassen, aangezien de waarde van uw pand en eigendommen kan veranderen.
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): Hoewel deze verzekering niet verplicht is, is het van belang om met ons te overleggen of u er een nodig heeft. Dit hangt af van de risico’s van uw beroep, uw financiële situatie en de behoeften van u en/of uw gezin.

Wat is het verschil tussen direct afsluiten en het afsluiten van verzekeringen via een tussenpersoon?

U kunt verzekeringen op twee manieren afsluiten: rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij of via een assurantietussenpersoon zoals Veni. Hoewel het direct afsluiten van een verzekering voordeliger kan zijn, biedt het afsluiten via Veni ook voordelen. Wij fungeren als bemiddelaar tussen u en de verzekeringsmaatschappij, wat resulteert in een soepele afwikkeling bij schade. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen op de juiste manier worden afgesloten en up-to-date blijven.