Vastgoed financieren via Veni in 4 stappen

null

Oriënterend gesprek

Elke vastgoedfinanciering die wij realiseren, begint bij een goed gesprek. Wat zijn uw ambities, hoe staat u er financieel voor? Deze kennismaking krijgt u cadeau.
null

Mogelijkheden vergelijken

Met uw wensen, gaan wij op zoek naar geschikte financiers in ons netwerk. Wij zijn volledig onafhankelijk en richten ons op wat voor u de beste keus is.
null

Advies en aanvraag

Nu wordt het tijd om een keuze te maken. Welke vastgoedfinanciering gaat het worden? Wij voorzien u van deskundig advies, denken met u mee en regelen uw financieringsaanvraag van A tot Z.
null

Vastgoedfinanciering rond

Wij begeleiden u totdat uw dossier op orde is en de aanvraag is goedgekeurd. Tijdens dit proces krijgt u vanzelfsprekend inzicht in alle afspraken en voorwaarden.

Een vastgoedfinanciering regelt u bij Veni

Wilt u graag beleggen in commercieel vastgoed? Het aanvragen van een vastgoedfinanciering roept een hoop vragen op. Hoeveel kunt u lenen? Hoe weet u welke financier betrouwbaar is? Waar krijgt u de beste voorwaarden? Bij ons krijgt u een onafhankelijk financieel advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. We denken altijd in mogelijkheden, want er kan vaak meer dan men denkt. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe financiers denken en hoe een goede financieringsaanvraag eruit ziet. Je kunt bij Veni terecht voor vastgoedfinancieringen als belegging, voor de handel, voor projectontwikkeling maar ook voor hele vastgoedportefeuilles.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom kiezen voor Veni?

  • 35 jaar ervaring

   In de afgelopen decennia hebben we onze sporen in de financiële branche ruimschoots verdiend.

  • Transparant & toegankelijk

   Wij bieden hulp bij alle soorten financieringen en letten altijd op de kleine lettertjes.

  • Alle geldverstrekkers

   Alle mogelijkheden zijn binnen handbereik, want wij hebben contact met alle geldverstrekkers.

  • We staan aan jouw kant

   Veni zet u centraal. Onze onafhankelijke adviseurs handelen uitsluitend in uw belang.

  • We zijn uw tolk en gids

   We spreken uw taal en de taal van de financiers. En zo komt u sneller tot een financiering met de beste voorwaarden.

  Uw adviseurs

  Veelgestelde vragen

  Waarom investeren in vastgoed?

  Als u investeert in vastgoed, dan investeert u in iets tastbaars. Het pand waarin u investeert, behoudt altijd enige vorm van waarde. Waarschijnlijk wordt het in de loop van de jaren meer waard. In tegenstelling tot een aandeel dat flink kan kelderen. Een vastgoedinvestering heeft dus relatief weinig risico. Naast de waarde van het pand, is er nog een secundaire inkomstenbron: huuropbrengsten. Elke maand krijgt u nieuwe inkomsten die u kunt gebruiken om de financiering af te lossen of om nieuwe investeringen te doen.

  Welke objecten kan ik financieren?

  In principe kunt u voor elk commercieel vastgoedobject een financiering aanvragen. Bijvoorbeeld woningen (ook kamerverhuur), appartementen, winkels, woon-winkelpanden, kantoor-, bedrijfs- en horecapanden. Of u een financiering kunt krijgen, hangt onder andere af van uw doelstelling. Wat wilt u met het pand gaan doen? Zo vinden financierders particuliere verhuur een stuk aantrekkelijker dan het financieren van garageboxen.

  Heeft u een object op het oog en wilt u weten of u een financiering kunt krijgen? Bij Veni maken we uw financieringsopties snel inzichtelijk. Met een telefoontje bent u al dichterbij het antwoord!

  Welke hypotheekvormen zijn er?

  Er zijn meerdere types vastgoedfinancieringen. De meest voorkomende financieringen zijn:

  • Beleggingsfinanciering: voor de aankoop van een vastgoedobject dat verhuurd is of op korte termijn verhuurd zal worden.

  • Handelsfinanciering: een een kortlopende financiering ten behoeve van de aankoop, verbouw en verkoop of herfinanciering van het vastgoed.

  • Transformatiefinanciering: Bijvoorbeeld van kantoorpand naar appartementen/studio’s.

  • Overbruggingsfinanciering: dit is een kortlopende financiering die bedoeld is om tijd te overbruggen. Bijvoorbeeld tijdens het wachten op de langlopende financiering.

  • Herfinanciering: panden die reeds in bezit zijn (belast of onbelast) oversluiten om van overwaarde gebruik te kunnen maken voor nieuwe doeleinden als aankopen of optimalisatie van vastgoed.

  Wilt u weten wat de voorwaarden, voordelen of nadelen zijn van bovenstaande financieringen? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een specifiek type vastgoedfinanciering? Onze adviseurs voorzien u vrijblijvend van advies.

  Hoeveel kan ik financieren?

  Veni regelt financieringen van 5 duizend tot 50 miljoen euro. En meer of minder als het moet. We bekijken altijd het hele plaatje. Soms is een verhuurhypotheek bijvoorbeeld interessanter en haalbaarder dan vastgoedfinanciering.

  Wat is de benodigde eigen inleg voor een vastgoed financiering?

  De mogelijkheden voor uw vastgoed financiering hangen van twee factoren af. Hoeveel eigen vermogen kunt u inleggen en hoeveel financiering kunt u krijgen? Wij kunnen van te voren niet voorspellen hoeveel financiering u kunt krijgen, maar gemiddeld brengen investeerders 20% tot 30% eigen vermogen in. De overige 70% tot 80% wordt gefinancierd via ons.

  Waarom zou ik kiezen voor een intermediair van Veni?

  Diverse financiers werken alleen met intermediairs waardoor u bij Veni aan het juiste adres bent om de financiering voor u te regelen. Daarnaast zijn er financiers waar u zelf uw financiering kunt aanvragen echter door onze jarenlange ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige aanvragen bij geldverstrekkers aan waardoor uw financieringsaanvraag via Veni een hogere slagingskans heeft, Ook weten onze intermediairs precies welke financierder het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen. Benieuwd naar onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

  Kan ik ook liquiditeit financieren?

  Dit is vaak mogelijk. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.