Uw bedrijf financieren via Veni in 4 stappen

null

Oriënterend gesprek

Uw toekomstige bedrijfsfinanciering begint met een kosteloos gesprek. In welke fase zit uw bedrijf? Wat is uw toekomstvisie? Wij leren u en uw bedrijf graag kennen.
null

Mogelijkheden vergelijken

Met uw wensen in ons achterhoofd, gaan wij op zoek naar geschikte financiers in ons netwerk. Wij zijn volledig onafhankelijk en richten ons op wat voor u de beste keus is.
null

Advies en aanvraag

Tijd om de opties naast elkaar te leggen. Welke bedrijfsfinanciering past het beste bij uw bedrijf? Samen komen we tot een besluit en vragen we de financiering aan.
null

Bedrijfsfinanciering rond

Wij zorgen ervoor dat de geldverstrekker alle benodigde informatie krijgt, zodat uw bedrijfsfinanciering zo snel mogelijk rond is. Ook beantwoorden wij uw vragen hierover.

Wij regelen de financiering van uw bedrijf zodat u kunt ondernemen

Als u mooie plannen heeft voor uw bedrijf, dan wilt u zo snel mogelijk van start. Het is zonde als u vertraging oploopt omdat u er niet uitkomt met de bedrijfsfinanciering. Dat begrijpen we bij Veni als geen ander. We zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan uw bedrijf, terwijl onze adviseurs zich storten op de financiering. U krijgt zo snel mogelijk inzicht in uw financiële mogelijkheden: van de aanbieders tot de tarieven en van de voorwaarden tot de kleine lettertjes. Samen maken we de beste keuze voor uw bedrijf.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom kiezen voor Veni?

  • 35 jaar ervaring

   In de afgelopen decennia hebben we onze sporen in de financiële branche ruimschoots verdiend.

  • Transparant & toegankelijk

   Wij bieden hulp bij alle soorten financieringen en letten altijd op de kleine lettertjes.

  • Alle geldverstrekkers

   Alle mogelijkheden zijn binnen handbereik, want wij hebben contact met alle geldverstrekkers.

  • We staan aan jouw kant

   Veni zet u centraal. Onze onafhankelijke adviseurs handelen uitsluitend in uw belang.

  • We zijn uw tolk en gids

   We spreken uw taal en de taal van de financiers. En zo komt u sneller tot een financiering met de beste voorwaarden.

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel kan ik financieren?

  Veni regelt financieringen van 5 duizend tot 50 miljoen euro. En meer of minder als het moet. We bekijken altijd het hele plaatje. Soms is een verhuurhypotheek bijvoorbeeld interessanter en haalbaarder dan vastgoedfinanciering.

  Kan ik mijn onbetaalde facturen financieren?

  Dat kan. U wilt het liefst zo snel mogelijk betaald worden als ondernemer zodat u de liquide middelen die in de toekomst gaan binnenkomen nu al kunt inzetten om te ondernemen. Dat is mogelijk. We vertellen u er graag alles over.

  Waarom zou ik kiezen voor een intermediair van Veni?

  Diverse financiers werken alleen met intermediairs waardoor u bij Veni aan het juiste adres bent om de financiering voor u te regelen. Daarnaast zijn er financiers waar u zelf uw financiering kunt aanvragen echter door onze jarenlange ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige aanvragen bij geldverstrekkers aan waardoor uw financieringsaanvraag via Veni een hogere slagingskans heeft, Ook weten onze intermediairs precies welke financierder het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen. Benieuwd naar onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

  Kan ik ook liquiditeit financieren?

  Dit is vaak mogelijk. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.