Uw verzekeringen regelt u bij Veni

Uw gemoedsrust is onze prioriteit

Bij Veni bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen. Wij begrijpen dat het beschermen van uw bezittingen en uw welzijn van het grootste belang is. Met onze uitgebreide selectie aan verzekeringsproducten streven we ernaar om u gemoedsrust te bieden. Of u nu op zoek bent naar een autoverzekering, een woningverzekering of persoonlijke aansprakelijkheidsdekking, bij Veni kunt u rekenen op op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw unieke behoeften. Onze betrokken en deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste verzekeringen om u en uw dierbaren te beschermen. Ontdek vandaag nog wat Veni voor u kan betekenen!

Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen:

null

Oriënterend gesprek

Tijdens onze eerste kosteloze kennismaking brengen we uw risico’s en persoonlijke situatie in kaart. We kijken breed naar uw situatie en beoordelen uw behoefte aan het beperken van risico’s.
null

Mogelijkheden vergelijken

Laat die vervelende zoektocht maar aan ons over. Wij vragen offertes op en presenteren overzichtelijk de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars. We adviseren u alleen wat het beste voor u is.
null

Advies en aanvraag

Nadat we uw situatie en alle mogelijke opties hebben onderzocht, plannen we een adviesgesprek waarin we de verzekeringsmogelijkheden bespreken en de verzekering(en) afsluiten.
null

U bent verzekerd

Nadat de verzekeringen zijn afgesloten, blijven wij uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en noodgevallen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw verzekeringspakket jaarlijks up-to-date blijft.

Veni Verzekeringen is er voor u

Met tientallen jaren ervaring als assurantietussenpersoon weten wij precies wat onze klanten nodig hebben. We begrijpen uw wensen en behoeften als geen ander, en daarom kunnen we de allerbeste verzekeringen voor u regelen. Wat maakt Veni Verzekeringen zo uniek? We zijn trots op onze 100% onafhankelijkheid. Dit betekent dat we alle mogelijke verzekeringen voor u kunnen vergelijken. Geen gedoe met beperkte keuzes of verborgen agenda’s. Bij ons staat úw belang voorop.

Wij geloven dat een goede verzekering niet alleen gaat om het vinden van de juiste polis, maar ook om het bieden van uitstekende service. Daarom zijn we er voor u wanneer u ons nodig heeft, zelfs bij schade. We zullen u door het hele proces begeleiden en ervoor zorgen dat uw claim soepel en efficiënt wordt afgehandeld. U kunt op ons rekenen, altijd.

Heeft u de juiste dekking? En betaalt u niet teveel premie?

Bij Veni Verzekeringen bent u niet alleen goed verzekerd, maar betaalt u ook niet te veel premie. We begrijpen dat financiële gemoedsrust belangrijk is, daarom streven we ernaar om u de beste dekking te bieden tegen een eerlijke prijs. Door onze grondige vergelijking van verzekeringsmogelijkheden kunnen we u helpen om kosten te besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Het mooie van onze service is dat u er verder geen omkijken naar heeft. We nemen u alle administratieve rompslomp uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw leven. Met Veni Verzekeringen hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verzekeringen, omdat wij ervoor zorgen dat alles piekfijn in orde is.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Veni Verzekeringen Team

Op zoek naar een verzekering? Neem contact op met ons team!

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons bereiken via telefoon, chat, e-mail of ons contactformulier. We hebben kantoren in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Enschede en Zuidlaren. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Onze verzekeringsadviseurs:

Veelgestelde vragen

Welke verzekeringen zijn er?

Er zijn verplichte en niet-verplichte verzekeringen. Onder de verplichte verzekeringen vallen:

 • Zorgverzekering: Voor iedereen van 18 jaar en ouder die in Nederland woont en hier werkt of een uitkering ontvangt, is een zorgverzekering verplicht. Deze verzekering dekt medische kosten. Kinderen onder de 18 jaar zijn automatisch meeverzekerd met hun ouder(s).
 • WA-verzekering voor gemotoriseerde voertuigen: Voor je auto, motor, brommer of ander gemotoriseerd voertuig dien je een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt dekking voor schade die je veroorzaakt aan anderen in het verkeer.
 • Woonhuisverzekering bij het kopen van een huis: Wanneer je een huis koopt, is het vaak een eis van de hypotheekverstrekker om een woonhuisverzekering af te sluiten. Deze verzekering beschermt je woning tegen schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of storm.

Niet-verplichte verzekeringen die wel het overwegen waard zijn:

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren: Met deze verzekering wordt de schade vergoed die u per ongeluk veroorzaakt bij een ander. Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen.
 • Verzeker uw spullen in huis met een inboedelverzekering: Uw bezittingen in huis zijn vaak meer waard dan u denkt. Sluit een inboedelverzekering af bij dezelfde verzekeraar waar u uw opstalverzekering heeft afgesloten voor optimale bescherming.
 • Overweeg een reis- en/of annuleringsverzekering als u regelmatig naar het buitenland reist: Als u regelmatig reist, is het verstandig om na te denken over het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering. Hiermee bent u gedekt voor eventuele zorgkosten in het buitenland en kunt u met een gerust hart op reis gaan.
 • Overlijdensrisicoverzekering: Hoewel een overlijdensrisicoverzekering niet langer verplicht is bij het kopen van een huis, kan het nog steeds verstandig zijn om er een af te sluiten, vooral als u samenwoont. Denk na over de financiële situatie van uw partner en of zij in staat zouden zijn om de vaste lasten te dragen als u zou komen te overlijden.
 • Uitvaartverzekering: U kunt er ook voor kiezen om een uitvaartverzekering af te sluiten, zodat uw nabestaanden de kosten van uw uitvaart kunnen bekostigen. Het biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw dierbaren niet belast worden met financiële lasten tijdens een emotionele periode.

Wat zijn de belangrijkste verzekeringen?

Of een verzekering belangrijk is verschilt van persoon tot persoon. Verzekeringen die vaak worden gesloten zijn:

 • Opstalverzekering (of woonhuisverzekering);
 • Inboedelverzekering;
 • Particuliere aansprakelijkheidsverzekering (ook wel de WA-verzekering of AVP genoemd);
 • Rechtsbijstandverzekering;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Gezinsongevallenverzekering;
 • Motorrijtuigverzekering;
 • Vaartuigverzekering;
 • Uitvaartverzekering;
 • Overlijdensrisicoverzekering.

Wat is het verschil tussen direct afsluiten en het afsluiten van verzekeringen via een tussenpersoon?

U kunt verzekeringen op twee manieren afsluiten: rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij of via een assurantietussenpersoon zoals Veni. Hoewel het direct afsluiten van een verzekering voordeliger kan zijn, biedt het afsluiten via Veni ook voordelen. Wij fungeren als bemiddelaar tussen u en de verzekeringsmaatschappij, wat resulteert in een soepele afwikkeling bij schade. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen op de juiste manier worden afgesloten en up-to-date blijven.