Een verzekering via Veni Leeuwarden in 4 stappen

null

Oriënterend gesprek

Tijdens onze eerste kosteloze kennismaking brengen we uw risico’s en persoonlijke situatie in kaart. We kijken hierbij in brede zin naar uw situatie en behoefte aan het inperken van risico’s.
null

Mogelijkheden vergelijken

Laat die (vervelende) zoektocht maar aan ons over. We vragen offertes op en zetten alle premies en voorwaarden van de verschillende verzekeraars op een rij.
null

Advies en aanvraag

Wanneer we uw situatie en alle mogelijkheden voor u hebben uitgezocht voeren we een adviesgesprek en sluiten we de verzekering(en) af.
null

We zijn er voor u

Zodra de verzekeringen zijn afgesloten blijven we uw contactpersoon voor al uw vragen en calamiteiten. Tevens houden we jaarlijks uw verzekeringspakket up-to-date.

Een particuliere verzekering via Veni Leeuwarden

Ongeluk zit in een klein hoekje, dat weten we allemaal. Of u nu met uw nieuwe auto een muurtje raakt, onverwachts ziek wordt of een geschil krijgt met de buren. U kunt maar beter goed verzekerd zijn. Daarom bieden wij alle particuliere verzekeringen van bijna alle verzekeraars aan. Samen kijken we naar uw situatie en sluiten de juiste verzekering(en) af. En zodra u er onverhoopt gebruik van moet maken zijn we er voor u.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom kiezen voor Veni?

  • 35 jaar ervaring

   In de afgelopen decennia hebben we onze sporen in de financiële en assurantie branche ruimschoots verdiend.

  • Transparant & toegankelijk

   Wij bieden hulp bij alle soorten verzekeringen en letten altijd op de kleine lettertjes.

  • Alle verzekeringsmaatschappijen

   Alle mogelijkheden zijn binnen handbereik, want wij hebben contact met alle verzekeraars.

  • We staan aan uw kant

   Veni zet u centraal. Onze onafhankelijke adviseurs handelen uitsluitend in uw belang.

  • We zijn uw tolk en gids

   We spreken uw taal en de taal van de verzekeraars. En zo komt u sneller tot een verzekering met de beste voorwaarden.

  Uw adviseurs

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een autoverzekering?

  Een veel voorkomende vraag. De premie is echter van veel factoren afhankelijk. We moeten in ieder geval weten wat voor merk en type auto het is, welke dekking u wenst en wat het aantal schadevrije jaren is. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk volledig onafhankelijk.

  Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

  Hierop is niet een eenduidig antwoord te geven. De premie is van veel factoren afhankelijk. Wat zijn uw verdiensten? Wat heeft u nodig als inkomen bij arbeidsongeschiktheid? Wat is uw beroep? Wat is uw leeftijd? Al met al veel vragen. We adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Veni. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Veni ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.